24 juli, 2017

new website – new door

Just stuff

Hej! 🙂

Ja! Ny hemsida! Det behövdes verkligen, trots att jag inte hade hunnit ha min gamla så länge. Men det händer så mycket och jag vill att min hemsida speglar mig och mina filmer, så nytt fick det bli! Klart är det inte än på långa vägar, men jag får ta det lite i taget, så ska jag nog gå i mål så småningom. Hoppas att ni har en riktigt härlig sommar!


Hi! 🙂

Yes! New website! I really needed this, even if I didn’t have the old one for a very long time. But there’s so much happening now and I want my website to show who I am and I want my films to come out right, so a new website it is! It won’t be completely done yet in a while, but I’ll take one day at a time and soon I’ll be there. Hope you’re having a terrific summer!

Love, Maria

SHARE

Related Posts
Featured
this years loving
Pic by Linda-Pauline. Oj, vad detta året har både flugit och haltat förbi. Mitt första år som bröllopsfilmare är snart över och på många sätt känns det som att det precis börjat. På andra sätt känns det som detta år varit som tre år. Eller sju svåra år. Jag har hunnit med att filma sju bröllop, fota ett och sen har jag ytterligare två bröllopsfilmer att redigera som min vän och assistent Matilda Berthu har filmat - ett när jag var på semester och ett då jag själv var tärna. Lite svårt att filma själv då, haha! Nu har jag två bröllop kvar i år innan säsongen är över. Om jag nu inte får in något sista minuten-jobb, det vet man aldrig. Jag har ...
READ MORE