bröllop film fahrman
14 juni, 2018

frida + hampus

Wedding

I lördags hade jag den stora äran att filma en väldigt speciell bröllopsdag. Det var bloggaren och influencern Frida Fahrman som gifte sig med sin Hampus Lemhag. Med start på Hotel Diplomat inne i Stockholm ägde sedan själva bröllopet rum ute på Saltsjö-Boo, närmare bestämt på Ruin Retreat – ett helt fantastiskt ställe där gammalt och nytt möts i en otroligt smakfull symbios.

Så här: det var en fullständigt fantastisk dag, från början till slut. Frida och Hampus har hjärtan så stora att man ibland undrar hur de ens får plats i brösten på dem. Det var gråt och det var skratt, talen var många (och långa) och vädret strålade ikapp med brudparet.

Här har ni en kort preview från den film som så småningom kommer bli ca fem gånger så lång. Det ska bli enormt roligt att få färdigställa den!

Koordinator: Johanna Kajson, Great Weddings.
Brudklänning: Valerie Aflalo.
Tärnklänningar: By Malina.
Plats för bröllop: Ruin Retreat.
Musik: The Luckiest av Ben Folds, framförd av fantastiska Andreas Wijk under vigseln.
Hår och smink: Teresa Grundin.
Blommor: Melody Flowers.

SHARE

Related Posts
Featured
kenza & aleks
Photo: Fabian Wester. Helgen som gick var det ju ett stort bröllop här i Sverige. Inte stort som i ovanligt många gäster, men stort om man ser till intresset av bröllopet. Det handlar så klart om Kenza och hennes Aleks. Och jag fick vara där och filma. Huvudfilmare var Michael Pictionary och det är även han som kommer göra filmerna, men lite av mitt material kommer säkerligen komma med. Det ska bli så roligt att se det färdiga resultatet. Lite bilder har ju redan börjat trilla in, så ni kan redan se på Kenzas blogg hur fantastiskt vackert allt var, om ni inte redan sett det. Jag är bortom tacksamhetens gränser för att Johanna Kajson, helge ...
READ MORE